Swaentje Restaurant
Wij bereiden alle gerechten uit onze Frans-Hollandse keuken uitsluitend met dagverse ingrediënten

Iedere 3 weken wisselen wij ons

5-gangen Chef’s menu

Het menu bestaat uit een selectie van culinaire creaties
met verse seizoensproducten.

Voorgerechten

SEIZOENS VOORGERECHTEN

Oesters special Geay no3
Swaentje wijze per stuk
€ 5,-

Geschroeide tonijn, sesam mayonaise, krokant inktvis tapioca
€ 22,00

Gerookte lamsham, asperge, chutney van madras, ananas en muntok peper
€ 22,00

Marbré van lardo di Suino, gerookte entrecote, saffraan mayonaise, crème van gebakken sjalotten
€ 21,00

Warme voorgerechten
Truffel risotto, en verse truffel
€ 24,00

Kreeften Bisque, gamba
€ 21,,00

Hoofdgerechten

VIS

Zeetong a la meunière
€ 49,-

VLEES
Rosè gebakken kalfshaas, zomertruffel, jus ris d’veau
€ 33,-

2 Bereidingen van lam, asperge, doperwten crème, lamsjus met kaneel en komijn
€ 34,-

Runder Bavette
Voor 2 personen
Rosé gebakken Schotse runder bavette, graan gevoerd
€ 67,-

VEGETARISCH

Cannelloni, gevuld met ricotta, basilicum, pistache saus van morille
€ 24,-

APART TE BESTELLEN
Huisgemaakte friet met mayonaise
€ 6,50

Desserts

Taartje van perzik, amandelspijs, Champagne/yuzu sorbet
€ 14,-

Aardbei bavarois, gel van rood fruit en rabarber, sorbet van
amarene kers ,aardbei en tabasco
€ 14-

Kaasassortiment van de Alexanderhoeve
€ 16,-

 
KOFFIE
Koffieservies met diverse zoetigheden
€ 6,50

Espresso Martini

Irish-coffee 

French-coffee

Italian-coffee

Spanisch-coffee 

Coffee-Brasil

Chef's Menu

Naast onze a la carte kaart stelt onze chef wekelijks een menu samen dat mede wordt bepaald door seizoens producten

3- gangen chef’s menu € 49,-
4- gangen chef’s menu € 57,-
5- gangen chef’s menu € 65,-
6- gangen chef’s menu € 78,-

Wijn arrangement

Voor uw diner maken wij graag de beleving compleet met een bijpassend wijnarrangement

2 glazen € 14,50
3 glazen € 21,75
4 glazen € 29,00
5 glazen € 36,25
6  glazen €43,50

Lunchen

2-gangen lunchmenu € 39-
3-gangen lunchmenu € 49,-