Swaentje Restaurant
Wij bereiden alle gerechten uit onze Frans-Hollandse keuken uitsluitend met dagverse ingrediënten

Iedere 3 weken wisselen wij ons

5-gangen Chef’s menu

Het menu bestaat uit een selectie van culinaire creaties
met verse seizoensproducten.

Voorgerechten

SEIZOENS VOORGERECHTEN
Tartaar van gerookte zalm, panna cotta van sjalot, gamba, zalmkuit
€ 19,00

Supplement  Baeri kaviaar van de Steurhoeve 7 gram
€ 22,-

Gerookte ribeye dun gesneden, pittige mascarpone, duxelles, balsamico parels, krokante Gruyere
€ 18,00

Wildpaté, compote van kweepeer, zwarte knoflook crème,
brioche brood
€ 17,00

Warme voorgerechten
Truffel risotto, 63 °C eidooier en verse truffel
€ 24,00

Kreeften Bisque, gamba
€ 18,00

Hoofdgerechten

VIS
Wisselende dag verse vis
€Dagprijs

VLEES
Wang van Iberisch varken gestoofd in rode wijn, krokante zwezerik,
saus ris d’veau
€ 30,-

Runder Bavette
Voor 2 personen
Rosé gebakken Ierse runder bavette, graan gevoerd, Madeira jus
€ 65,-

Gestoofde kalfswang, truffel risotto, eendenleversaus
€ 28,-

Wild specialiteiten
Iedere week verse aanvoer van hert,  ree, gans  van jager Cees
 

VEGETARISCH
Spinazie ravioli, ricotta, Parmezaanse kaas, tomaat basilicum, pistache
€ 24,-

APART TE BESTELLEN
Huisgemaakte friet met mayonaise
€ 5,50

Desserts

Cremeux van kokos en limoenblad, sorbet van gemberbier, gel van grapefruit, kokosplaat
€ 12,-

Taartje van macadamia, hazelnoot en chocolade, crème van bergamot, peren sorbet
€ 12,-

Kaasassortiment van de Alexanderhoeve
€ 16,-

 
KOFFIE
Koffieservies met diverse zoetigheden
€ 5,80

Espresso Martini

Irish-coffee 

French-coffee

Italian-coffee

Spanisch-coffee 

Coffee-Brasil

Chef's Menu

Naast onze a la carte kaart stelt onze chef wekelijks een menu samen dat mede wordt bepaald door seizoens producten

3- gangen chef’s menu € 43,50
4- gangen chef’s menu € 50,00
5- gangen chef’s menu € 59,00

Wijn arrangement

Voor uw diner maken wij graag de beleving compleet met een bijpassend wijnarrangement

2 glazen € 14,00
3 glazen € 21,00
4 glazen €28,00
5 glazen € 35,00

Lunchen

2-gangen lunchmenu € 35,-
3-gangen lunchmenu € 43,50